• 1403/02/25 - 13:11
  • - تعداد بازدید: 500
  • - تعداد بازدیدکننده: 484
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کارگاه

برگزاری کارگاه آموزشی هوش مصنوعی در قرآن و پژوهش

برگزاری کارگاه هوش مصنوعی در  قرآن و پژوهش با همت انجمن فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی لرستان
هوش مصنوعی در خدمت قرآن و پژوهش: کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی در قرآن و پژوهش" با موفقیت برگزار شد.
 
 در راستای همگام شدن با پیشرفت‌های روزافزون علم و فناوری، کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی در قرآن و پژوهش" با هدف بررسی کاربردهای این فناوری نوین در حوزه‌های قرآنی و پژوهشی، به همت انجمن فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی لرستان، انجمن قرآن و سلامت و انجمن علمی مرکزی به مدت 8 ساعت از تاریخ 21 تا 24 اردیبهشت ماه به صورت آنلاین برگزار شد.
 
در این کارگاه آموزشی که با استقبال چشمگیر دانشجویان و اساتید از سراسر کشور به ویژه اساتید گرامی روبرو شد، دکتر سید مجید نبوی، مدرس برجسته این حوزه، به ارائه مباحثی پیرامون معرفی سایت‌های مختلف پژوهشی، نحوه کار با آنها و چگونگی حل مسائل قرآنی و سلامت با استفاده از هوش مصنوعی پرداختند.
 
حضور اساتید و دانشجویان از رشته‌های مختلفی همچون پزشکی، فناوری اطلاعات، الهیات، وکالت و ... در این کارگاه نشان از تنوع و گستردگی حوزه کاربرد هوش مصنوعی در علوم مختلف به ویژه در زمینه‌های قرآنی و پژوهشی دارد.
 
در پایان این کارگاه آموزشی که با ارائه مدرک معتبر به شرکت کنندگان همراه بود، انجمن‌های برگزار کننده اعلام کردند که در آینده نزدیک برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی بیشتر در خصوص هوش مصنوعی و کاربردهای آن در حوزه‌های مختلف انجام خواهد شد.
 
اهمیت این کارگاه آموزشی:
 
آشنایی دانشجویان و اساتید با کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه‌های قرآنی و پژوهشی
ارائه آموزش‌های کاربردی در خصوص نحوه کار با سایت‌های مختلف پژوهشی و حل مسائل قرآنی و سلامت با هوش مصنوعی
تبادل نظر و هم‌اندیشی میان اساتید و دانشجویان مختلف رشته‌ها در خصوص این فناوری نوین.
 
 
دکتر نبوی، مدرس کارگاه: "هوش مصنوعی ابزاری قدرتمند و کارآمد برای حل مسائل مختلف از جمله مسائل قرآنی و سلامت است و برگزاری چنین کارگاه‌هایی می‌تواند به ارتقای سطح دانش و آگاهی پژوهشگران در این زمینه کمک کند."
 
کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی در قرآن و پژوهش" با استقبال خوب مخاطبان و  ارائه مطالب مفید و کاربردی در خصوص این  فناوری نوین،  به عنوان گامی ارزشمند در جهت ارتقای سطح دانش و آگاهی پژوهشگران در این زمینه تلقی می‌شود. برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشابه در سایر حوزه‌های علمی نیز می‌تواند به  گسترش کاربرد هوش مصنوعی در  عرصه‌های مختلف  کمک کند.
 
برای مشاهده محتوای ضبط شده کلیک کنید 
  • گروه خبری : اخبار ,انجمن HIT
  • کد خبر : 2227
عارف خادمی کیا
خبرنگار

عارف خادمی کیا

تصاویر

سوالات متداول

آدرس سامانه آزمون الکترونیکی دانشکده پزشکی چیست؟
آدرس URL سامانه Exam.lums.ac.ir  می باشد
آدرس IP نیز 192.168.32.20 می باشد
ضمنا عزیزانی که از وای فای دانشگاه (pardis) استفاده میکنند حتما داده گوشی خود را خاموش کرده و تنها با وای فای وارد شوند و آدرس سامانه را بصورت دستی در نوار مرورگر خود بزنند.
نحوه ورود به سامانه آزمون الکترونیکی چگونه می باشد؟

جهت شرکت در آزمون پیش رو بعد از ورود به سامانه آزمون الکترونیکی «نام کاربری» و «رمز عبور» خود را وارد کرده و سپس کد امنیتی نمایش داده شده را بنویسید و «ورود به آزمون» را بزنید.

چگونه از نتایج آزمونهای برگزار شده در سامانه آزمون الکترونیکی باخبر بشیم؟

جهت نمایش نمره بعد از ورود به سامانه آزمون الکترونیکی «نام کاربری» و «رمز عبور» خود را وارد کرده و سپس کد امنیتی نمایش داده شده را بنویسید و «ورود به پنل کاربری» را بزنید.

offer
انتقادات
و
پیشنهادات